zo 15 mrt. | De Averegten

Workshop Lepelsnijden

In de bosrijke omgeving van de Averegten te Heist op den Berg komt Thomas ons begeleiden bij het snijden van een lepel uit een blok hout, hoe cool is dat!
Registratie is afgesloten
Workshop Lepelsnijden

Tijd en locatie

15 mrt. 2020 10:00 – 17:00
De Averegten, Boonmarkt 4a, 2220 Heist-op-den-Berg, België

Over het evenement

Thomas van Meneertje Teelepel komt deze super leuke workshop "Lepelsnijden" geven. Deze workshop vindt plaats in de Averegen te Heist-op den Berg voor een toepasselijke omgeving in het groen. 's Middags voorzie ik een heerlijke lunch. We zijn de hele dag buiten, dus kleed je er best naar. 

De prijs van 80€ pp. is inclusief lenen van alle materiaal, hout, lunch, drank, tussendoortje.

De inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld. Bij annulatie van uw inschrijving een week voor het event wordt uw inschrijvingsgeld niet terugbetaald. U kunt altijd een andere persoon in de plaats laten komen. Bij annulatie 2 weken voor de datum krijgt u uw inschijvingsgeld terugbetaald min een administratieve kost van 25€.

Hieronder een woordje uitleg van Thomas zelf:

Ik volgde zelf mijn eerste workshop lepelsnijden eind 2017, ik voelde toen een vonkje dat ik nu graag wil doorgeven aan anderen. Deze workshops verbinden mijn verleden als leerkracht met een nieuwe passie voor het werken met vers hout. Het is een geweldig gevoel om zelf een voorwerp te kunnen maken en gebruiken uit het hout dat de natuur ons schenkt, enkel en alleen met jouw handen, een bijl en enkele messen! Het snijden in hout werkt heel rustgevend, ik laat het jullie graag zelf ondervinden. In de loop van de dag leer ik jullie de basistechnieken van het werken met mes en bijl en de verschillende stappen bij het maken van een lepel. Je hoeft voor deze workshop geen ervaring te hebben met hout. Iedereen is welkom en kan naar huis met een zelfgemaakte lepel. 

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Workshop lepelsnijden
    €80
    €80
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement