do 19 mrt. | Alice in Boechout

Workshop Macramé plantenhanger

Met de macramé techiek kun je eindeloos veel dingen maken. Er zijn ook een hele reeks knopen waar je variaties op kunt maken en zo telkens een uniek stuk creeëren. Om de plantenhanger te maken gebruiken we katoenen touw in naturel tinten maar gekleurd touw in gerecycleerd katoen kan ook. Op het ei
Registratie is afgesloten
Workshop Macramé plantenhanger

Tijd en locatie

19 mrt. 2020 19:00 – 22:00
Alice in Boechout, Heuvelstraat 88, 2530 Boechout, België

Over het evenement

Met de macramé techiek kun je eindeloos veel dingen maken. Er zijn ook een hele reeks knopen waar je variaties op kunt maken en zo telkens een uniek stuk creeëren.

Om de plantenhanger te maken gebruiken we katoenen touw in naturel tinten maar gekleurd touw in gerecycleerd katoen kan ook. Op het einde van de workshop heb je een afgewerkte hanger inclusief plantje mee naar huis.

Alle materiaal en een werkbeschrijving is inbegrepen, evenals zelfgemaakt hapje, de drankjes en gezelligheid komen van Marjan van Alice in Boechout.

Minimum aantal deelnemers om de workshop te laten doorgaan is 5 personen, maximum 12 plekjes beschikbaar.

De inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld. Bij annulatie van uw inschrijving een week voor het event wordt uw inschrijvingsgeld niet terugbetaald. U kunt altijd een andere persoon in de plaats laten komen. Bij annulatie 2 weken voor de datum krijgt u uw inschijvingsgeld terugbetaald min een administratieve kost van 25€.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Workshop Macramé plantenhanger
    €45
    €45
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement