wo 19 feb. | Alice in Boechout

Workshop Mandje weven

Niets zo leuk als met een minimum aan materiaal iets moois creeëren. Met raffia en eventueel katoen weven we een mandje dat mooi naturel is van uitstraling. Ook super zen om te doen. Je gaat naar huis met een zelfgeweven raffia mandje en een werkbeschrijving.
Registratie is afgesloten
Workshop Mandje weven

Tijd en locatie

19 feb. 2020 19:00 – 21:30
Alice in Boechout, Heuvelstraat 88, 2530 Boechout, België

Over het evenement

Niets zo leuk als met een minimum aan materiaal iets moois creeëren. Met raffia en eventueel katoen weven we een mandje dat mooi naturel is van uitstraling. Ook super zen om te doen.

Je gaat naar huis met een zelfgeweven raffia mandje en een werkbeschrijving. Er is geen voorkennis vereist.

Prijs p.p. 40€ alle materiaal inbegrepen, werkbeschrijving, zelfgebakken zoet en gezelligheid en drank van Marjan van Alice in Boechout.

De workshop gaat door vanaf 5 personen, maximum 12 personen. De inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld.

De inschrijving is definitief na betaling van het inschrijvingsgeld. Bij annulatie van uw inschrijving een week voor het event wordt uw inschrijvingsgeld niet terugbetaald. U kunt altijd een andere persoon in de plaats laten komen. Bij annulatie 2 weken voor de datum krijgt u uw inschijvingsgeld terugbetaald min een administratieve kost van 25€.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Mandje weven
    €40
    €40
    0
    €0
Totaal€0

Deel dit evenement